Postpunt en Pakketpunt

Afhalen via een DHL ServicePoint

Bij ons in de winkel vindt u een DHL Servicepoint. Hier kunt u gedurende de openingstijden van Refillcolors pakketten afhalen. Ontvang een melding wanneer het pakket klaar ligt bij het afhaalpunt. Haal uw pakket op wanneer het u uit komt.

Pakketten verzenden met GLS

Of u nu een bedrijf hebt of particulier bent, iedereen kan bij een GLS PakketShop een pakket versturen. Er zijn in Nederland meer dan 700 PakketShops, die onderdeel zijn van diverse bestaande winkels en bedrijven.

Ontvang een track & trace code, volg het pakket via track & trace en ontvang een melding wanneer het pakket is afgeleverd op de desbetreffende locatie.

Meer informatie: www.gls-info.nl

Postpunt bij Refillcolors Tilburg

Refillcolors heeft ook een Sandd Postpunt waar u zegels kunt kopen en al uw post in de blauwe brievenbus afleveren. Dan zorgen wij dat het bezorgd wordt.

Verstuur je post voordelig met Sandd

Bij Sandd willen we maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Dit betekent dat we al onze producten en diensten zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen en behoeften. Waarmee we een bijdrage leveren aan jouw succes.