Over Refillcolors


Bij Refillcolors kunt u wachten terwijl uw cartridge wordt bijgevuld met kwaliteitsinkt. Voor de lasertoners is het verstandig dat u een mailtje stuurt of belt omdat op dit moment nog niet alle lasertoners gevuld kunnen worden. Dit is in verband met een chip die de fabrikant inbrengt. Op de meeste lasertoners zit echter geen chip en bij verschillende lasertoners met chip kunnen we deze vervangen zodat uw printer deze lasertoner accepteert en u weer volop kunt printen.


Service

Bij Refillcolors doen wij onze uiterste best om uw cartridge weer goed te vullen en u de kosten van een nieuwe cartridge te besparen. Maar het is niet altijd mogelijk een cartridge te hervullen. Dit heeft te maken met hoe lang de cartridge al leeg is en of de cartridge eventueel beschadigd is geraakt. Dit kunnen wij voor u vaststellen zodat we u een goed advies kunnen geven. Lukt het echter niet om de cartridge te vullen, dan hebben wij een nieuwe vervangende of originele cartridge voor u.

Bekijk de bedrijfsvideo!

Klik hier als de video niet werkt

video
play-sharp-fill

Goedkoop vullen

Onze prijzen liggen lager dan bij de concurent. Wij vullen namelijk al vanaf €3,50. De duurste cartridge om te vullen kost €17.50, u zult versteld staan want u bespaart al vlug 70% tot 80%. Dus laat uw cartridges bij ons hervullen want het leven is al duur genoeg! Daarnaast zit op al onze producten en gedane werk 100% garantie. Ook voor bedrijven is dit een goedkope manier om te kunnen blijven printen.

Klantbeoordelingen