Is uw printer bijna leeg of moet u een grote printopdracht verwerken? Bent u daarom op zoek naar cartridges? In regio Goirle vullen wij uw cartridge met kwaliteitsinkt op een snelle en goedkope manier. Uiteraard kunt u ook direct in onze webshop uw nieuwe cartridge bestellen.

Meer printen met kwaliteitsinkt!

Cartridges zijn duur en kunnen bovendien snel leeg gaan. Indien u altijd in grotere hoeveelheden dient af te drukken, kunt u overwegen om een toner aan te schaffen. Daarnaast raden wij aan om uw cartridge bij te vullen in plaats van een nieuwe cartridge te kopen. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. Als specialist in het navullen van inktjet- en lasercartridges kunt u bij ons terecht voor:

  • Bestellen, vullen of navullen van inktpatronen/cartridges;
  • Bestellen, vullen of navullen van toners/lasertoners;
  • Nieuwe printers.

Cartridges van gerenommeerde merken

Wij adviseren om altijd uw cartridge te laten bijvullen. Echter kan het voorkomen dat dit niet mogelijk is. U kunt dan direct een nieuwe cartridge bij ons bestellen. In de omgeving van Goirle kunt u onder meer cartridges van de volgende merken bij ons bestellen: Brother, Canon, Epson, HP en Lexmark. Neem gerust een kijkje op onze website of geef ons een belletje als u de gewenste cartridge niet kunt vinden. Onze specialisten helpen u graag en zorgen ervoor dat u snel weer kunt printen!

Zorgeloze werking van de printer

Een goede printer is essentieel om mooi af te drukken. Bij Refillcolors Tilburg kunt u terecht voor zowel nieuwe printers als het verhelpen van problemen aan uw huidige printer. Voor vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Naast cartridges, toners en printers kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken van t-shirts en computerreparatie.

Contact Informatie

  • KVK: 51442310
    BTW: NL1522.97.868.B01

AANBIEDINGEN