Bent u op zoek naar dé specialist in het professioneel navullen van inktpatronen, inktcartridges en toners? Of is uw huidige inkt op en wilt u direct kwaliteit printerinkt kopen? Dan bent u bij Refillcolors Tilburg aan het juiste adres. Wij helpen u graag en zorgen er in korte tijd voor dat uw printer weer moeiteloos afdrukt.

Specialist in navullen van inktpatronen, inktcartridges en toners

Als voorloper van Inktvulstations in Nederland hebben wij veel ervaring in het navullen van inktpartronen, inktcartridges en toners. U kunt daarom uitstekend bij ons terecht voor:

Cartridge vullen? Cartridge kopen? Refillcolors!

Wij doen ons uiterste best om uw cartridge te vullen, zodat u geen nieuwe cartridge hoeft te kopen. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. Echter kan het toch voorkomen dat u liever snel een nieuwe cartridge koopt. Voor zowel het vullen als het kopen van cartridges helpt Refillcolors u graag. Op al onze producten en gedane werk zit 100% garantie. Als specialist in het vullen én navullen van cartridges kunnen wij u helpen bij de volgende merken:

  • Brother;
  • Canon;
  • HP;
  • Epson;
  • Lexmark.

Toner vullen? Toner kopen? Bestel direct!

Voor het vullen van uw toner is het verstandig om contact met ons op te nemen voordat u langskomt in Tilburg. Dit heeft te maken met de chip die in uw toner kan zitten. In sommige situaties kunnen wij de toners (nog) niet vullen door deze chip. Bij verschillende toners kunnen wij de chip moeiteloos vervangen. Resultaat: uw printer accepteert de toner, waardoor u weer volop kunt printen.

Lamineren / Inbinden / Printen in Tilburg

Naast het vullen en navullen van cartridges kunt u op locatie bij ons langskomen voor het lamineren, inbinden én printen van (werk)stukken in de omgeving van Tilburg. Heeft u problemen met uw printer? Wij repareren kleine storingen aan printers van elk merk en type. De kosten hiervan bedragen €25,- (onderzoekskosten).

Bij het repareren van uw printer kijken wij naar wat er moet gebeuren, uiteraard in goed overleg met u. Is uw printer kapot? Moet uw printkop gereinigd worden? Geen probleem. Kom gerust eens langs bij Refillcolors Tilburg en laat u zich informeren door echte experts. Samen zorgen we ervoor dat u snel geholpen wordt tegen minimale kosten!

Contact Informatie

  • KVK: 51442310
    BTW: NL1522.97.868.B01

AANBIEDINGEN