Koop uw printer bij Refillcolors Tilburg. Wij bieden diverse printers aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u op zoek naar een printer met WIFI? Een printer die u overal in huis kunt neerzetten? Onder printers vindt u ons totale aanbod. Wij verkopen de volgende merken:

  • HP;
  • CANON;
  • Brother.

Heeft u onlangs een nieuwe printer aangeschaft, maar heeft u moeite met het installeren van de printer op uw computer? Voor slechts €25,- installeren wij printers die bij Refillcolors Tilburg zijn aangeschaft.

Printen en inbinden Tilburg

Naast het kopen van printers kunt u bij ons terecht voor het printen en inbinden van uw werk. Zoekt u dé printspecialist die u bijvoorbeeld bij staat voor het uitprinten en inbinden van uw scriptie? Snel, makkelijk en goedkoop zorgen wij voor de afronding van uw werk!

Refillcolors Tilburg staat u tevens als printservice bij voor het lamineren/plastificeren van papier. Lamineren heeft diverse doeleinden. U kunt namelijk de levensduur van het papier aanzienlijk verlengen door uw documenten stofvrij en waterdicht te houden. Bij ons kunt u terecht voor het lamineren van A3 tot A4 formaat. Enige voorbeelden waar het vooral voor gebruikt wordt:

  • Posters;
  • Visitekaartjes;
  • Foto’s.

Inkcartridges en inktpatronen

Bij de aanschaf van een printer hoort de juiste inkt. Refillcolors verkoopt en vult cartridges. Kom gerust eens langs in onze winkel voor de mogelijkheden of bekijk alle cartridges hier.

Bestel direct of kom langs!

Bestel uw printer direct in de webshop van Refillcolors Tilburg of kom langs op onze locatie voor een passend advies. Heeft u andere vragen? U kunt contact met ons opnemen via 013-580 0580 of info@refillcolors.com. Wij heten u alvast van harte welkom op onze locatie!

Contact Informatie

  • KVK: 51442310
    BTW: NL1522.97.868.B01

AANBIEDINGEN