Zijn de inktpatronen in uw printer leeg, terwijl u belangrijke documenten moet uitprinten? Voor inkt in regio Goirle komt u naar Refillcolors Tilburg. U kunt uw inkt direct in onze webshop bestellen of langskomen om uw printer met kwaliteitsinkt bij te laten vullen. In korte tijd drukt uw printer weer als vanouds documenten uit.

Inktpatronen vullen met kwaliteitsinkt

Wilt u op een goedkope manier kunnen printen? Wij raden dan ten zeerste aan om uw printer met inkt te laten bijvullen. In de omgeving van Goirle staan wij voor zowel particulieren als bedrijven klaar om printers met kwaliteitsinkt bij te vullen. Van Canon tot HP, u kunt bij ons terecht voor:

  • Bestellen, vullen of navullen van inktpatronen/inktcartridges;
  • Bestellen, vullen of navullen van toners/lasertoners;
  • Nieuwe printers.

Het vullen van uw printer met kwaliteitsinkt is een voordelige manier om toch veel te kunnen printen. Zo hoeft u géén nieuwe cartridge te kopen. Bovendien bieden wij op onze producten en gedane werk 100% garantie. Refillcolors Tilburg: dé specialist in regio Goirle voor inkt!

Lamineren en inbinden

Heeft u belangrijke documenten die gelamineerd of ingebonden dienen te worden? Kom gerust eens langs bij Refillcolors Tilburg. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u uw documenten op een professionele manier kunt presenteren.

Stel direct uw vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Stel direct uw vragen via 013-5800580 of stuur een mail naar: info@refillcolors.com. Als specialist in inkt helpen wij u graag. Naast cartridges, toners en printers kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken van t-shirts, en computerreparatie. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden!

Contact Informatie

  • KVK: 51442310
    BTW: NL1522.97.868.B01

AANBIEDINGEN