Ieder jaar is het weer zover: het inleveren van de scriptie. Dit kan veel stress met zich meebrengen. Wij ontnemen graag de stress bij het printen en inbinden van uw scriptie. Bij Refillcolors kunt u terecht voor het inbinden van uw papier in de omgeving van Tilburg. Makkelijk, snel en goedkoop: wij zorgen voor de afronding van uw werk. Ideaal wanneer u één van de volgende werken wilt opleveren:

  • Scriptie;
  • Werkstuk / Rapport;
  • Kalender.

Voor meer informatie en eventuele prijzen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen graag met een hoogwaardige finishing touch!

Printservice / Copyshop Tilburg

Wij zijn als copyshop gespecialiseerd in het (na)vullen van inktcartridges, inktpatronen en lasertoners. Tevens helpen wij u graag met onze printservice. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen van een nieuwe printer als het kopiëren/printen van papier. Tot slot kunt u uw papier laten lamineren bij Refillcolors. Door transparante folie aan te brengen, worden de kleuren op uw papier dieper en helderder. Zeker een aanrader voor onder andere visitekaartjes, foto’s en posters.

Onder printers vindt u ons uitgebreide aanbod van printers. Twijfelt u over de juiste printer? Of heeft u vragen over het installeren van uw nieuwe printer? U kunt onze klantenservice voor vragen bereiken op 013-5800580. Refillcolors biedt een compleet pakket aan voor uw printer en helpt u graag!

Kom gerust eens langs!

Als specialist in het navullen van inktjet- en lasercartridges heten wij u van harte welkom op onze locatie: Veldhovenring 32 te Tilburg. Heeft u enige vragen over onze mogelijkheden of diensten? Neem contact met ons op via 013-5800580 of info@refillcolors.com. Refillcolors: voor het inbinden van uw werk in de omgeving van Tilburg!

Contact Informatie

  • KVK: 51442310
    BTW: NL1522.97.868.B01

AANBIEDINGEN